Rozsah minimálneho rozboru pitnej vody
Por. čís. | Ukazovateľ |
1. | Escherichia coli |
2. | Koliformné baktérie |
3. | Enterokoky (fekálne streptokoky) |
4. | Kultivovateľné mikroorganizmy pri 22 oC |
5. | Kultivovateľné mikroorganizmy pri 36 oC |
6. | Bezfarebné bičíkovce |
7. | Živé organizmy (okrem bezfarebných bičíkovcov) |
8. | Vláknité baktérie (okrem železitých a mangánových baktérií) |
9. | Železité a mangánové baktérie |
10. | Mikromycéty |
11. | Mŕtve organizmy |
12. | Clostridium perfringens |
13. | Absorbancia (254 nm, 1 cm) |
14. | Amónne ióny |
15. | Farba |
16. | Dusičnany |
17. | Dusitany |
18. | Hliník |
19. | Voľný chlór |
20. | Chemická spotreba kyslíka manganistanom |
21. | Chuť |
22. | Vodivosť |
23. | Mangán |
24. | Pach |
25. | Reakcia vody |
26. | Zákal |
27. | Železo |
28. | Teplota |